Opaalkust - PhotoTravelers

Workshop Opaalkust

Workshop Opaalkust.

Net over grens ligt een stukje kust waarvan wij fotografen alleen maar kunnen dromen, geen betonnen hoogbouw en zonder overbevolkte stranden.

Deze workshop leent er zich toe om met lange sluitertijden te gaan fotograferen. Ook panorama foto's komen aan bod en ook high key fotografie behoort tot de mogelijkehden.

Deze workshop bestaat uit 2 delen. We komen reeds heel vroeg aan op de afgesproken plaats. Iedereen komt met eigen vervoer. We fotograferen tot net voor de middag, waarna we met zijn allen genieten van een lunch. In de namiddag bezoeken we een 2de locatie waar we ook weer enige tijd verblijven om dan 's avonds af te sluiten met een heerlijke zonsondergang (als het weer dit toelaat).
Benodigdheden voor deze workshop.

fotomateriaal:

Fototoestel, voldoende batterijen (want tenslotte gaan we een hele dag fotograferen), stevig statief, breedhoeklens 12 mm - 15 mm, telelens en zelfs macro kunnen hier gebruikt worden.

Aangezien we met lange sluitertijden gaan werken moet je zeker ook een afstandsbediening mee nemen en uiteraard de diverse filters (ND, verloopfilter, polarisatiefilter). Indien je geen filters hebt kunnen deze worden uitgeleend door Steve en Frank. Dit steeds op eigen risico want uitgeleend materiaal dat stuk gaat moet worden betaald.

Kledij :

Zoals steeds kan het weer aan de kust enorm veranderen. Zorg er dan steeds voor dat je trui, handschoenen, muts en regenjas bij de hand hebt.
Periode

5 - 8 april 2019

Vertrek : vrijdag 5 april 2019

Terug : maandag 8 april 2019


Kostrijs:

€ 720,00*


Praktische zaken

Inclusief

Kamer met ontbijt (3 nachten).

Dagelijkse begeleiding en technische ondersteuning.

Exclusief

Alcoholische dranken en versnaperingen.

Kostprijs voor de overige maaltijden (middag en avond).

Persoonlijke uitgaven en onvoorziene kosten.

Vervoer van en naar de Opaalkust.

Vervoer op locatie.

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Deelname is steeds op eigen risico (lichamelijke letsels en materiaal zijn niet door ons verzekerd).

* Reissom is berekend op basis van een gedeelde 2 persoonskamer, single kamer is enkel op aanvraag en indien beschikbaar op het ogenblik de van aanvraag (mits meerprijs voor de single kamer). We nemen steeds single bedden en bieden geen gemengde kamers aan.


Powered by SmugMug Log In