Londen - PhotoTravelers

Londen workshop

Wie Londen zegt, denkt in eerste instantie aan de Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, The Tower Bridge en The London Eye. Naast deze dingen heeft de stad nog zoveel meer te bieden.

We vertrekken met de Eurostar vanuit Brussel recht naar het hart van deze metropool en komen aan in het prestigieuze St Pancras Station waar je meteen bij aankomst zal merken dat architectuur in deze stad een grote rol speelt.

In Londen verplaatsen we ons vooral met de metro.

We verblijven hier in een low budget hotel op basis van kamer en ontbijt. Overdag kopen we vaak een belegd broodje in de lokale supermarkt zodat we de dag doorkomen en 's avonds bespreken we in groep waar we zullen eten. Het is een manier van reizen die door alle deelnemers wel gesmaakt kan worden.

Wat hebben we nodig ?

Fototoestel, stevig statief, groothoek-  en telelens, afstandsbediening, diverse filters (polarisatie, ND, verloopfilters)

Bij voorkeur filters met een voorzetsysteem zodat meerdere filters kunnen ingezet worden. Deze kunnen altijd door ons uitgeleend worden. Potje breken is dan ook wel potje betalen.

Voor wie is deze workshop ?

Voor iedereen die kennis heeft van wat iso, sluitertijd en diafragma met elkaar gemeen hebben. (= belichtingsdriehoek) alsook voor de fotograaf die zijn techniek wil gaan verfijnen. (lowkey, highkey)

Hebben jullie reeds zin gekregen in deze leuke vierdaagse workshop ? Willen jullie Londen stad eens op een andere manier bekijken en bezoeken in een gezellige sfeer, waarbij iedereen ruim de tijd krijgt om te fotograferen ?

We voorzien altijd in leuke sfeerbeelden van de deelnemers tijdens onze uitstappen.

Weersomstandigheden

Het weer is er niet te voorspellen, dus stevige kledij is echt een noodzaak.

Zoals stevige en/of waterdichte schoenen , mutsen, handschoen en dergelijke kunnen nodig zijn.  Voorzie ook voor de camera een eventuele bescherming. Een regenhoes is hier een oplossing voor de camera, ook een fototas waar alle materiaal goed beschermt zit. We bekijken het weer op voorhand en houden alle deelnemers op de hoogte.

Bijstand

Steve en Frank zullen iedere deelnemer helpen met het opbouwen van het gewenste beeld. Compositie is echter een persoonlijk iets en iedereen heeft dan ook een verschillende kijk op de dingen die men wil fotograferen. Dus daar laten we iedereen vrij in.

Er komen heel wat technische aspecten bij kijken wanneer we met verschillende filters gaan werken. Het is dan ook heel belangrijk dat je deze op een correcte manier gaat gebruiken om tot een bepaald resultaat te komen.

Onze troeven

We zijn heel gedreven in wat we doen, dit wil zeggen dat de locaties door en door gekend zijn door ons. We kunnen dan ook maximaal inspelen of onvoorziene zaken . Alles is mooi voorbereid nog voor we vertrekken.

Fotografische kennis om in deze omstandigheden te werken is ook onze sterkte. Hier wordt elke deelnemer bijgestaan om zo tot de mooiste beelden te komen. Ons doel is jullie als deelnemer de uitstap te geven die jullie verlangen en met mooie beelden naar huis toe gaan. We leren jullie werken met filters en helpen waar nodig.

Ook in bijstand van materiaal hebben we een streepje voor: we beschikken immers over een beperkte voorraad materiaal (bv. filters, stevige statieven,...) dat kan uitgeleend worden.Periode

22 - 25 maart 2019

Vertrek : vrijdag 15 maart.

Terug : maandag 18 maart


Kostprijs

€ 860,00*


Praktische zaken

Inclusief

Hotel in Londen in een kamer met ontbijt gedurende 3 nachten.

Dagelijkse begeleiding en technische ondersteuning.

Exclusief

Alcoholische dranken en versnaperingen

Kostprijs voor de overige maaltijden (middag en avond).

Persoonlijke uitgaven en onvoorziene kosten.

Vervoer van en naar Londen (Eurostar).

Vervoer op locatie (metro of andere).

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Deelname is steeds op eigen risico (lichamelijke letsels en materiaal zijn niet door ons verzekerd).


* Reissom is berekend op basis van een gedeelde 2 persoonskamer, single kamer is enkel op aanvraag en indien beschikbaar op het ogenblik van de aanvraag (mits meerprijs voor de single kamer). We nemen steeds single bedden en bieden geen gemengde kamers aan.Nog vrije plaatsen, min 6 deelnemers.

Wens je op de hoogte te blijven?

schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij doen de rest voor jou.

Voor vragen kan je ons steeds contacteren via mail of de contact knop


Powered by SmugMug Log In