Over ons - PhotoTravelers

Over ons

PhotoTravelers

PhotoTravelers is een samenwerking van twee professionele landschapsfotografen. Beiden gebeten en gedreven door pure passie.  Het duo staat dan ook voor kwaliteit en ervaring. Reizen en groepen begeleiden zit hen in het bloed.

Door de krachten te bundelen zijn ze tot een mooie samenwerking gekomen. PhotoTravelers biedt niet alleen een mooie fotobeleving op locatie, maar staat ook garant voor goede begeleiding en technische kennis.

Ook zijn ze goed uitgerust met de nodige materialen om zo de deelnemers te helpen waar nodig. Filters en statieven zijn steeds aanwezig indien nodig.


Steve De Waele

Als gepassioneerd landschap- en natuurfotograaf kan je mij steeds terugvinden in de natuur. Reeds van in mijn kinderjaren vertoef ik in de natuur. De Bourgoyen in Gent waren dan ook mijn tweede thuis, deze lag op enkele meters van mijn ouderlijke woning. Diezelfde passie en visie probeer ik nu door te geven via mijn workshops.

Kennis en ervaring doorgeven is mijn doel en passie. Voor de rest ben ik een klein beetje prettig gestoord. Fotografie is voor mij een levenswijze.Naast de workshops ben ik ook Ambassadeur van verschillende merken. Sony en Benro zijn er slechts twee van, ik vertegenwoordig nog brands.

www.stevedewaele.com

facebook steveFrank Van Der Voorde

Als kind stond ik er niet bij stil dat fotografie op latere leeftijd wel eens een belangrijk onderdeel van mijn leven zou kunnen worden. Na het overlijden van mijn mama vond ik de oude foto’s terug die ik destijds op onze reizen had gemaakt.

Al snel begon het idee te spelen om toch maar eens een nieuw toestel aan te kopen met de bedoeling terug bezig te zijn met het fotograferen. Ik begon me meer en meer te verdiepen in landschap- en natuurfotografie en het bekijken van al die mooie landschapsfoto's van diverse fotografen. Enkele jaren geleden leerde ik Steve kennen en voor ik het goed en wel besefte was ik helemaal verkocht. Fotograferen en reizen, een perfecte combinatie die ik graag met anderen deel. Voor ik het wist was ik gebeten en werd fotografie een passie.

Een passie die nu uitgegroeid is tot mijn beroep. Een passie die ik graag wil doorgeven aan anderen.

www.frankvdv.com

facebook Frank

Powered by SmugMug Log In